Awesome Sweden

Det här med att jag aldrig får semester som jag klagade över i ett annat inlägg… Nej jag ska inte klaga mer, jag känner att jag har utnyttjat den här underbara svenska sommaren ganska duktigt. Det blev ytterligare en resa ut i skärgården med några i seglargänget, vi började på Huvudskär och avslutade på Utö, sedan hoppade jag över till mina pärons båt så blev det en skön kväll på ön Lacka också.
Grymma dagar helt klart. Alltså svensk sommar är fantastisk, och när vädret är som om man vore i Grekland är det ju ännu mer fantastiskt. Hur ofta kan man sitta och kryssa i bikini och svettas i det här landet? Eller inte klara av att segla medvind utan att bada efter båten för att det blir för varmt? Hur himla underbart som helst i alla fall, skönt häng med härliga människor i vackra miljöer. Kan inte bli bättre!
Huvudskär
Lite bubbel och jordgubbar nom nom
Varma sommarkvällar
Bada lite efter båten 
Inte ett moln
Bakisfrukost på klippan
Lite snodda bilder från Emelie, Nicklas och Annie:
Haha det var hett på dansgolvet på Bakfickan
Vi drog upp på fylle-äventyr i fyren och tittade på soluppgången
Glada seglare
 
           
           
Och ytterligare några selfies. Shit vad mycket bilder det blev på mig själv efter den här helgen. Men ibland är det ju kul och se att man själv varit med på resan och inte alltid är bakom kameran, och gänget är duktiga på att fota!
Det var så satans varmt på seglingen idag så fick sitta och svalka mig på aktern. Bland alla alger
 
Share

0 thoughts on “Awesome Sweden

  1. Shit så fint och vad ni måste ha haft det bra! är sjukt avis vill också segla! drömsommaren typ.

  2. Guu va härliga sommarbilder du har lagt upp! Blir ju sjukt sugen att åka ut med båt 🙂 Vad är det för jobb du fått? Något med bildbehandling? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *