Wakeboard

För mycket eller för lite vind, aldrig är det lagom! Vi som skulle dra iväg och kita fick skippa seglet och fokusera på endast brädan istället. Så det var första gången både jag och Emelie stod på Wakeboard, och det gick ju rätt bra ändå! Vi kom iväg på första försöket sedan blev det ju några pladask faceplants här och där. Och vi som trodde att vi var starka vikingar var helt färdiga efter första halvtimmen. Ont i hela kroppen och satan man blev rätt nedkyld trots våtdräkten. Men kul var det och vi kommer dra dit fler gånger! Bra träning för kite och nu sitter jag här med en varm vetekudde runt nacken och hoppas att på att stelheten mjuknar upp lite innan jobb. 
 
Tack för en awesome helg, Emelie du är grym <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *