Snygga kameraband till salu

Jag blev lite kär i dessa kameraband när jag var i Thailand så jag tänkte att det kanske finns en marknad för detta i Sverige. Det är ju värt att testa och se, så om det finns något intresse för det här köper jag in fler!
De är handgjorda och rejäla, finns i hur många olika färger och mönster som helst, och i två storlekar. Jag har köpt hem dessa sex som går att köpa för 350 kr styck. Så om du vill pimpa din kamera, hör av dig till min mail emelaia_@hotmail.com så löser vi resten där. Först till kvarn!
I fell in love with these camera straps when I was in Thailand so I thought that it could possible be a market for this in Sweden. I thought I could give it a try and see, so if there is any interest in this I will get more of them!  
 
They are hand-made, available in many different colors and designs and in two sizes. I bought home these six and they can be purchased for 350 SEK (35 Euro) each. So if you want to pimp your camera, please contact my email emelaia_@hotmail.com and we can sort the rest there.
 
Share

0 thoughts on “Snygga kameraband till salu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *