Vinnaren av Bloscars

Vinnaren av Bloscars Travel Award 2014 blev Fantasiresor.se. Stort grattis till dig!
 
Min blogg hamnade på en tredje placering vilket ju är väldigt bra det med! (Även om jag sjukt gärna ville vinna) Men jag är riktigt glad för att jag har fått vara med i de här tävlingarna, det har ökat mitt besöksantal en hel del så det är ju superkul! Och dessutom fick jag idag ett erbjudande av en resebyrå att åka till ett speciellt land för att blogga om det. Spännade, får se vad det blir av det! 
 
 
 
3. Emelaia’s Travel Blog
 
 
 
 
 
Såhär förklarar Skyscanner sin bedömning där de har rankat bloggarna mellan 1 och 10 efter kriterierna nedan:
– Snyggast! (Hur bloggen ser ut och hur man utformat den rent visuellt)
– Bäst berättad! (Berättarteknik. Kvalité på skrivandet/ videoberättande/ användning av foton)
– Mest användbar! (Användbarhet. Finns det något att hämta här som jag kan använda, något praktiskt och inspirerande)
– Mest originell! (Originalitet. Har vi sett detta förut?)
– Bästa individuella prestationer! (Bloggarens personlighet/är bloggen personlig)
– Bästa Bloscar profilsida! ( Bloggarens profilsida)
 
Share

0 thoughts on “Vinnaren av Bloscars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *