Familjevisit

Tack alla ni som lägger ner lite energi på att skriva kommentarer! Det blir jag jätteglad för! Det är kul att se vilka som läser av er jag känner men det är också väldigt kul att läsa er andras kommentarer också! Och ni skriver så fina kommentarer, jag tackar och bockar verkligen! Fortsätt med det, så ska jag försöka bli bättre på att svara på dem också. Just nu har vi väldigt dåligt internet men vi ska se till att fixa det inom kort.

I helgen var min kära mor och bror på besök. Det gick alldeles för fort, jag jobbade mest hela tiden så jag hann knappt träffa dem. Men det var mycket trevligt, vi gick ut och åt och drack drinkar, promenerade och myste i lägenheten bland annat. Nu har brorsan dragit vidare till Miami där han är på språkresa och jag väntar spänt på att få se lite bilder därifrån. Jag hade mer än gärna följt med honom!
Nu i helgen är det ju midsommar! Det ska firas då vi fått ledigt och Jossan tar sig hit så det blir nog en kalashelg! Sedan bär det av mot Peace and Love, det börjar bli dags att införskaffa sig ett tält, måske!

Den röda gubben är död
Vi har hittat en grym bar med underbara drinkar, jävligt billiga dessutom. Farligt!
Världens bästa mamma
Share

0 thoughts on “Familjevisit

  1. Visst är ISA världens bästa mamma, dessutom en av mina tre bästa barn som jag fick träffa på chokladprovarmötet. Hoppas att ni två är sams, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *