Båt trip med Ray

Härom dagen var vi ute på en liten båt tur med min mormors vänninas man, Ray. Han kom och hämtade oss inne i stan och körde ut oss till hans motorbåt, så åkte vi ut i Botany Bay och till någon annan hamn för att käka jätte god lunch. Sedan åkte vi hem till Margit, hans fru och åt god middag och badade i deras pool vilket var riktigt nice! Nu sitter jag och försöker hitta något bra hostel att bo på, kollar runt på australienguiden.se men det är en djungel. Är det någon som vet ett bra och billigt hostel i Sydney? Imorgon kommer Jossan och då börjar äventyret!
På Bondi Beach
Syskonen uppe på taket med Sydney Tower (tror jag det heter?) i bakgrunden
På Rays motorbåt
Silhuetten av Sydney från Botany Bay
En liten ödla
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *