Kite dag fyra

Tillbaka i Hua Hin var nu min kropp återställd och näsan inte längre ett uppbränt öppet sår så jag tyckte att det passade bra att nöta vidare på mina kiteskills.
Och det gick minst sagt bra: 
Eller nej, juste, det där var ju inte jag… Jag är ju den där påklädda bruden i sexig hjälm och flyväst. 
Haha aja den andra bruden var sjukt cool och grym så en vacker dag är jag där! Hur som helst, dagen spenderades med att öva på att köra motvind och göra enkla vändningar. Det gick väl helt ok ändå, Alex, min tränare, tyckte att min regular-sida var nästintill perfekt men goofy-hållet är lite trögare. Och fan för alla dessa satans maneter. Asså de förstör ju!!! Jag är ju glad för att jag är påklädd, skit samma att man ser ut som en val i latexdräkt, för de där jäkla klumparna ligger ju där och skumpar runt överallt, precis där jag kör! Vid ett tillfälle när jag ramlat, brädan var borta åt helvete, och kiten krashad i vattnet så kom ett sånt där hat-tillfälle. Asså jag fick inte kiten att börja flyga igen utan jag ser den där satans manetklumpen precis i min färdrikting och det går ju knappast att svänga eller stanna när kiten bara drar ner längs med vinden och jag som en liten skuttepelle efter. Maneten kom bara närmre och närmre och paniken ökade, jag skulle få en manet rätt i nyllet. Med nöd och näppe lyckades jag på något sätt halvt hoppa över den men bjässen skulle ändå bränna benet på mig. Aaaaj och bläää. Äckliga djur!
Den där vita klumpen där är en sån satans manet. Så jäkla stor och ond. 
 
Alex visar hur det ska se ut
Kul att se tjejer köra! Fattar inte hur hon kan köra så bar, jag hade ju blivit ett enda stort manetsår hela jag. 
 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *