Mallorca, Magaluuuf!!!

På söndag drar vi till Magaluf och förhoppningsvis tillbringar vi hela sommaren där, helt beroende på om vi får jobb eller inte (men det får vi!!) Så därför var jag ju tvungen att fixa en sommrig design. Kolla även in chrisses blogg som jag fixat också, hon har förresten dragit till Visby och tagit över mitt förra sommar liv så håll holl på hennes blogg!

Fuck all the islands, they can’t compare with us, MALLORCA, MAGALUUF!!


 

Share

0 thoughts on “Mallorca, Magaluuuf!!!

  1. Hejhej! Kommentera gärna min porträttbild i bloggen, är hårmodell! 🙂 ha det bra!

  2. det var ju huuur fint som helst!! finns det någon möjlighet att ha den på devote? TACK!

  3. Lycka till på Mallorca. Har själv varit där flera, flera gånger. Vi kanske kommer igen. Du har blivit bra på blogging (heter det så?) men jag hinner inte träffa dig innan du far söderut. Mammar var lycklig att du var hemma några dar.

    Mormor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *