SAMARBETEN & SPONSRADE INLÄGG

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT JOBBA MED MIG? SKICKA ETT MAIL TILL EMELIESTRAVELS@GMAIL.COM 

___

Som fotograf och bildbehandlare skapar jag innehåll till kunder i form av fotografier, researtiklar och inlägg på Instagram. Nedan är några exempel. Mina typiska läsare är jämt fördelade mellan tjejer och killar i 20 – 35 års åldern med en aktiv livsstil som är intresserade av extremsporter, resor och friluftsliv. Denna målgrupp är köpstark och vill gärna hitta nya och intressanta produkter. Representerar du ett företag som kan vara av intresse för mig och mina läsare? Jag hittar gärna ett bra upplägg tillsammans med er. Hör av er på emeliestravels@gmail.com

___

Jag skapar sponsrat innehåll i syfte att öka kännedomen om en destination, produkt, tjänst eller varumärke. Allt sponsrat innehåll annonsmärks enligt marknadsföringslagen. Läs mer om min PR Policy här.

___

 

Jag är stolt Karün World-ambassadör sedan 2017

 

Jag står bakom Karün Worlds budskap till 100% och sprider med glädje deras visioner om deras produkter. Karüns idé är att återanvända material som idag går till spillo, som t.ex fiskenät och fallna träd. De tar vara på dessa material och skapar solglasögon av det. Fiskenät är ett väldigt hållbart material och fungerar perfekt för min aktiva livstil.

 

PRESS & GÄSTINLÄGG

__

2017 – Intervjuad av Metro

2017 – Vinnare av “Bästa långfilm” på Huyndai Cup 2017

2017 – Stipendiemottagare av Molanders Stipendiat

2017 – Bästa fotomontage i Wacom tävlingen 2017

2017 – Vinnare av ski & sail tävlingen Love in the Mountains med Addnature

2017 – Intervjuad av Moderskeppet här & här

2016 – Gästinlägg Freeride.se

2016 – Vinnare av “Bästa långfilm” på Huyndai Cup 2016

2016 – Intervjuad av P5, Sveriges Radio

2016 – Radio gäst i P5, Sveriges Radio

2015 – Intervjuad av Moderskeppet

2015 – Gästinlägg  travellink.se

2014 – Veckans blogg hos blogg.se

2014 – Veckans blogg hos reseguiden.se

2010 – GästinläggBackpacking.se

 

 

>> “Detta kan ha varit det bästa jag läst hittils om australien på nätet!”
 Joakim 
>> “Fantastiskt bra guide för en fundersam äventyrare! Tack så hemskt mycket. Hjälpte mig otroligt mycket!”
– Malva 
>> “Hej Emelie! Jag hittade din kanadaguide och har nu suttit fastklistrad vid din blogg i flera timmar och imponerats av alla häftiga resor du gjort! Jättekul att läsa och kanonfina bilder!”
– Anna 
>> “Hola! Vilken as cool blogg du har! Tur jag hittade den här för denna är ju som Bibeln för backpackers! Mycket inspirerande, bra tips och bra skrivet. Detta kommer jag ha nytta av i mina resdagar. Tack så mycket!”
– Christofer 
>> “Hej Emelie! Jag hittade din kanadaguide och har nu suttit fastklistrad vid din blogg i flera timmar och imponerats av alla häftiga resor du gjort! Jättekul att läsa och kanonfina bilder!”
 Anna 

 

 

NOMINERINGAR

___

___

 

MEDLEM I

___