Roadtrip till Canmore för att skaffa SIN-nummer

Vi bor sjukt bra här. Våra roomies är verkligen trevliga och en av dem har bil, åker asmycket bräda och kommer göra flera roadtrips till typ Revelstoke och alla de där andra bergen som ligger en bit härifrån. Perfekt, för det vill vi också!
 
Eftersom jag och Chrisse skulle fixa ett så kallat SIN-number så var vi tvugna att åka till Canmore. Det går inte få  här i Banff. Alla vi fem här från huset drog iväg tillsammans och fixade en massa saker och sedan drog vi upp till Mt Norquay och kikade på utsikten över Banff. Vi körde förbi två, vad ska man kalla dem, älgrenar? De stod precis vid väggrenen och tittade konstigt på oss när vi turistade med kameror i högsta hugg. Det var lite oklart om det var håriga, små älgar eller bruna, lurviga renar. De ser inte ut så där i Sverige väl?
 
När vi kom tillbaka det Banff var det ytterligare fix som skulle uträttas för mig och Chrisse. Skaffa telefonnummer och bank och köpa täcken. Och söka jobb. Puha, fy vad det är jobbigt och tråkigt. Och nervöst. Vi fick i alla fall en del halvt positiva svar men vi söker vidare idag hela långa dagen. Chrisse ska faktiskt alldeles strax på en intervju, vi får se hur det går!
 

 
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *