Resfeber inför Banff – nervös och förväntansfull

På fredag bär det av och nervositeten börjar smyga sig på i vanlig ordning. Att inte veta vad jag har framför mig eller hur jag kommer bo. Vad jag ska jobba med eller vad för människor jag kommer möta. Det gör det så himla nervöst. Det spelar ingen roll att jag gjort det här så många gånger förut, det är alltid samma känsla innan avresa.
 
Jag känner sig som en liten mus på villovägar. Men den där spänningen är ju också det som är så kul. Det kommer säkert gå bra och jag tycker att syrran och jag är hyffsat planerade just nu för att vara oss två. Vi kommer inte sova i snowboardbagen i en snödriva i brist på boende första tiden i alla fall.
 

18 timmars flyg

 
Vi har en ca 18 timmars lång flygresa framför oss där vi mellanlandar i Reykjavik och Seattle innan vi tillslut tar oss 8 timmar bakåt i tiden till Calgary. 
 
I Calgary tar vi faktiskt in på ett hotell över natten eftersom vi kommer fram så sent. Förhoppningsvis lyckas vi trolla fram något bankomatkort och SIN-nummer när vi ändå är i storstaden, så har vi fått det gjort. På lördagen är tanken att vi ska hoppa på någon buss för en två timmars resa vidare till Banff. Väl framme i Banff har vi, tro det eller ej, förbokat hostel för en HEL vecka!
 
Så långt är planen kommen just nu, sedan gäller det att hitta boende fort som sjutton och ett arbete skulle inte sitta helt fel med tanke på det där liftkortet som kostar en aning mer än normalt… (nämligen 19 000 SEK inkl busskort för att vara konkret). 
 
Nu går jag och mitt snurriga huvud och lägger oss så att vi kan få saker och ting i styr sista dagen imorgon. Vi har nog glömt något riktigt viktigt, känner jag på mig… Hmm, undrar hur man kommer in i landet utan försäkring….??
 
 
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *