På tur till Månafossen

Oj vilken helg. Det var en ruskigt lång Måndag idag kan jag ju bara nämna. Nickade till ett par gånger under tiden jag stod och plockade varor. Men det var en bra helg! Fest, hike och sprucket öra, svårt att toppa detta. Vi drog till Månafossen i Lördags och jisses vad vackert det här landet är! Alltså man slutar inte förstummas. Kanske är det för att man inte har några förväntningar, det är ju trots allt ”bara” grannlandet vi är i.
 
 
Det är hög tid för mig att sova för ungefär två timmar sedan så nu säger jag tack och hej för mig. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share

0 thoughts on “På tur till Månafossen

  1. Hej, Fint land, måste ta oss tid någon gång att semestra i Norge. (har försökt nå dig på skype)
    Kram pappa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *