En tur till Helsingør

I helgen var vår kära familj på besök och det var som vanligt lika underbart att få träffa dem igen. Jag börjar verkligen bli trött på att vara så långt ifrån dem hela tiden. Lillebror blir en allt mer vuxen man för varje gång jag möter han. Konstigt att folk fortfarande tror att jag är 16 år men att Oscar skulle vara äldst av oss. Hmm Pysslingen har ju endast 9 cm ifrån att vara dvärg så det kanske förklarar saken…
 
Hur som helst, vi tog bilen och körde kustvägen upp till Helsingør och turistade oss och åt smørrebrød. Det var väldigt fint och Danmark är en större version av Visby överallt tror jag nog. Små, gamla hus i alla möjliga färger med fönster som står på tvären och dörrar till för dvärgar (inklusive mig). Mysigt, men det är jobbigt att gå med klackar på kullersten…
 
Framåt kvällen jagade vi restaurang och hamnade i Franckie’s køkken där vi fick smaka på på allt som tunga, käke och rumpa samt anka, gris, okse och makrill. Efter denna upplevelse kunde vi bara rulla hem till vår lägenhet som är i minsta storlek och somna på golvet i en hög. Dagen efter bar det av hem till Stockholm för den ena halvan av familjen och kvar blev syster och jag. Men nu är det endast en månad kvar i Danmark och den ska vi utnyttja fullt ut kan jag lova er!  
 
 
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *