Härlig dag i Tryvann!

Igår fick jag, trots allt, med mig Emma ut på skidor! Vi tog tunnelbanan till Tryvann (som för övrigt var helt smockfull med människor och skidor). Det har snöat något helt kopiöst mycket i Oslo, konstant i en vecka säkert, men uppe på Tryvann var snön total. Jag vet inte om jag har sett så mycket snö förr faktiskt! Helt underbart fantastiskt var det.

Det var (nästan) första gången för Emma på skidor, och efter de första svängarna undrade jag vad jag hade gett mig in i. Det är inte heller så lätt att instruera nån på skidor när man själv står på snowboard. Men andra åket redan, var det något som släppte. Emma drog ner först av alla och körde på som tusan. Jag tror hon har funnit ett nytt intresse, and me like! Vi har bestämt att dra ner på utekvällarna i veckorna och dra till Tryvann istället, mycket bättre och hälsosammare! 🙂


Emma på tunnelbanan med skidorna i högsta hugg!


Vackert


Emma!


På bussen upp till backen


Emma var grym!


Naturbegåvning?


Vi mötte upp Andréa, Jenkans rumskompis


Jag bara älskar detta livet!


Slut för dagen, på väg hem

Share

0 thoughts on “Härlig dag i Tryvann!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *