Om

Det här är Emelie’s Travels – Expedition Lofoten

 —

Älskar du att drömma dig bort till andra platser och läsa om vad världen har att erbjuda? Då kommer du att känna dig som hemma här! Emelie’s Travels kommer att ge dig inspiration inför dina resor.
Expedition Lofoten är ett projekt tillsammans med Christine Persson där vi vill representera kvinnors aktivitet inom actionsporter. Vi vill även inspirera och skapa medvetenhet för en av vår tids mest angelägna frågor – klimatet. Läs mer om projektet här.

 

Emelie’s Travels är för dig som:

  • vill bli inspirerad att resa och utforska världen
  • behöver veta vad du ska packa i väskan eller hur du reder ut ditt work and holiday visum.
  • tycker om att läsa om spännande reseberättelser.

 

7 år av ständigt resande har gett mig många erfarenheter och historier att dela med mig av. Jag vill att du ska kunna uppleva samma fantastiska saker som jag har upplevt. Genom att ge dig de bästa möjliga råd hoppas jag att du kommer att få ut ännu mer på ditt nästa äventyr.

 


Jag är Emelie

 

Jag startade den här bloggen 2008 (från början kallad emelaia.blogg.se) i uppdrag av min syster Christine, strax efter att jag hade jobbat min första skidsäsong. Inte många trodde att denna försiktiga, blyga och eftertänksamma tjej skulle resa runt i världen. Men eftersom jag hade drömt om ett jobb i bergen sedan jag var liten, så skulle ingen – inte ens jag själv – kunna hindra mig från att följa min dröm. Min äventyrliga, nyfikna och envisa sida tog över. Efter första skidsäsongen var jag fast, jag drömde om nästa resmål som jag ville till. Jag levde min egen dröm till fullo och har så många bilder inpräntade i mitt minne som aldrig kan tyna bort.

 

Min blogg blev mitt stora intresse, jag kunde skriva – vilket jag älskar, och jag kunde dela mina erfarenheter med min familj och vänner. Bloggen väckte också mitt intresse för fotografering, vilket också är mitt yrke idag. Plötsligt var det inte bara min familj och vänner som uppskattade mina berättelser. Många resenärer hittade min sida och jag kunde hjälpa dem att få ut det bästa av sina resor.

 

Emelie Persson | Emelie's Travels | Expedition Lofoten

 

 

Nu är det din tur att uppleva fantastiska äventyr, och jag hoppas att jag kan hjälpa dig på vägen!

 


Christine Persson | Emelie's Travels | Expedition Lofoten

 

 

Det här är Christine

 

Den jordnära adrenalin-junkien. Lugn men ändå sprudlande av energi och envis som en åsna. Christine studerar en kandidat i utveckling och internationellt samarbete och har en stor passion för miljö och mänskliga rättigheter. Arbetsmyra som hon är jobbar hon även extra på Haglöfs.

 

Tidigare har Christine rest och säsongsarbetat i Kanada, Nya Zeeland, Hemsedal, Hemavan och Latinamerika bland annat. Här på bloggen skriver hon om ämnen inom hållbarhet samt vårt projekt Expedition Lofoten.

 

 

 

 

 


1665300_439x208_scale_90

___

___ 

work-with-me-3


FÖLJ EMELIES TRAVELS PÅ INSTAGRAM


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *